Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ
 
 
 
 
SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

Όλες οι οικιακές μικροσυσκευές με το πέρας του χρόνου φθείρονται, με αποτέλεσμα να χάνουν μέρος της απόδοσης τους ή ακόμα και να χαλάνε. Σε περίπτωση φθοράς ή ζημιάς σε κάποια μικροσυσκευή σας, εμπιστευτείτε μας για την επισκευή της και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

Η εταιρεία μας “Service Αντωνόπουλος” η οποία εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και οι έμπειροι τεχνικοί μας, είναι εδώ, για να αναλάβουν την επισκευή οποιασδήποτε μικροσυσκευής διαθέτετε και έχει παρουσιάσει πρόβλημα. 

 
 
 
 
 

Η εξειδίκευσή μας στην επισκευή μικροσυσκευών συνδυασμένη με συχνή ενημέρωση στην εξέλιξη της τεχνολογίας, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα στην επισκευή της μικροσυσκευής σας, ανεξαρτήτως μάρκας.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

 Αποχυμωτές
 Βραστήρες
 Μίξερ
 Μπλέντερ
 Ηλεκτρικές σκούπες
 Σκουπάκια
 Φούρνοι μικροκυμάτων
 Τοστιέρες
 Φρυγανιέρες
 Σίδερα (ατμού & ξηρά)
 Πρεσσοσίδερα
 Καφετιέρες
 Θερμαντικά
 Αφυγραντήρες
 Σεσουάρ - πρέσες μαλλιών
 
Με εμπειρία και άρτια εξειδίκευση στις μικροσυσκευές και την επισκευή τους, είμαστε στη διάθεσή σας για να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν η μικροσυσκευή σας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, μην προσπαθήσετε να την επιδιορθώσετε μόνοι σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για όποιο πρόβλημα προκύψει και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.