Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
 
 
 
 
SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Για την καλύτερη απόδοση του κλιματιστικού, για να αποφευχθούν σοβαρές βλάβες αλλά κυρίως για θέμα υγιεινής, θα πρέπει κάθε χρόνο να πραγματοποιείται service στο κλιματιστικό σας. Ένα κλιματιστικό που δεν έχει συντηρηθεί καταναλώνει περίπου 35% επιπλέον ενέργεια για την λειτουργία του, ενώ αν δεν πραγματοποιήσετε τακτικά συντηρηση κλιματιστικου θα έχετε έως και 40% περισσότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία του.

Ένα air condition με ελλιπές service, παρουσιάζει σε βάθος χρόνου 25% περισσότερες βλάβες. 
Όπως διαπιστώνετε λοιπόν είναι αρκετοί οι λόγοι που πρέπει να βάλετε στο ετήσιο πρόγραμμά σας τη συντήρηση του κλιματιστικού σας. 

 
 
 
 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Η εταιρεία μας “Service Αντωνόπουλος” η οποία εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει την επισκευή - service και την συντήρηση των κλιματιστικών σας άμεσα και υπεύθυνα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εξυπηρετώντας όλη την Θεσσαλονίκη

Η έμπειρη ομάδα μας, διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τη διάγνωση βλαβών και τη δοκιμή των μηχανημάτων μπορεί να συντηρούμε και να επισκευάσει το κλιματιστικό σας προσφέροντάς σας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Για οποιαδήποτε επισκευή του κλιματιστικού χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά εξασφαλίζοντας έτσι τις εργοστασιακές προδιαγραφές και ταυτόχρονα την καλή λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων.

 

 
 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν το κλιματιστικό σας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ή απλά θέλετε να πραγματοποιήσετε συντήρηση, επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.